top of page

POSLOVNI PROSTOR KOPRIVNICA, CENTAR - ZRINSKI TRG

Cijena mjesečnog najma: €10.00/m2 - PDV + režije

KARAKTERISTIKE

OPIS NEKRETNINE

Iznajmljuje se prostrani poslovni prostor u samom centru Koprivnice, na Zrinskom trgu - šetnica, u poslovno-stambenoj zgradi. Lociran je na prizemno sa ulazom od strane centra trga.

 

Površina poslovnog prostora je sveukupno 159,36 m2, a sastoji se od ulaza, prostranog predprostora (prodajni prostor, prostor za klijente ili neku drugu namjenu), dva manja uredska prostora, jednog većeg ureda, čajne kuhinje, arhivskog prostora, te većeg sanitarnog čvora. 

 

Prostor je u cijelosti prilagođen uvjetima za poslovanje banke (posljednji najmoprimac bila je Addiko bank d.d.). Podoban je za veći odvjetnički ured, urede osiguravajućeg društva, liječničke ili stomatološke ordinacije ili neku drugu tihu djelatnost. Prostor omogućava prijem stranaka, ima dovoljno prostora za čekaonicu ili prijem klijenata, a kako se nalazi u prizemlju i neometan pristup osobama s invaliditetom. 

 

Podovi u poslovnom prostoru su izvedeni pločicama, laminatom i tapisonom, prostor je opremljen PVC stolarijom, a izvedena je sva telekomunikacijska infrastruktura. Prostor je opremljen alarmnim i protupožarnim sustavom, nadzornim kamerama, te ima i posebnu trezorsku sobu. 

Cijena mjesečnog najma: €10,00/m2 -PDV + režije

Dozvole:

Vlasnički list

Građevinska dozvola

Uporabna dozvola

Priključci:

- Struja

- Gradski vodovod 

- Gradska kanalizacija 

- Plin

- Klima

- Alarmni sustav

- Protupožarni sustav

Grijanje:

- Centralno na plin 

 

Parking:

- Da

 

Za više informacija javite se na 099/3775-047, 048/650-042 ili na

info@tara-nekretnine.hr

 

Usluga za najmoprimca  je besplatna!

bottom of page