top of page

GOSPODARSKA ZGRADA - SKLADIŠTE I DVORIŠTE, STARIGRAD, KOPRIVNICA

Prodajna cijena: €1.050.000,00

KARAKTERISTIKE

OPIS NEKRETNINE

Prodaje se prostrana uređena poslovno-proizvodna gospodarska zgrada  u funkciji skladišnog prostora površine 1331 m2, te asfaltirano dvorište površine 4667 m2 u Starigradu. Nekretnina je smještena uz asfaltiranu prometnicu i orijentirana je istok-zapad.

Gospodarska zgrada  je izgrađeno 1990. godine, a godina posljednje adaptacije je 2017. - 2020.   Sastoji se prizemlja i kata.

Gospodarski dio se sastoji od tri dijela: skladišta pripreme, skladišta gotove robe i skladišta sirovina, uredskog prostora, dva sanitarna čvora sa kupaonicama (tuš). Drugi dio gospodarske zgrade sastoji se od dva uredska prostora sa pomoćnim sobama, sanitarnim čvorovima i kupaonicama. 

Krov gospodarske zgrade izveden je krovnim trapeznim limom (alu sendvič) i metalne montažne konstrukcije prekrivene “sendvič panelima” i limom, industrijski podovi (betonska ploča sa izvedenom izolacijom), PVC stolarija, a posljednjom adaptacijom na gospodarskoj zgradi su izvedeni strujni paneli - grijalice.

Posjedu pripada veće parkiralište i garaža u ekonomskom dvorištu. Izvedeni su industrijska struja, vodovod i kanalizacija

Dozvole:

- Vlasnički list

- Građevinska dozvola

- Uporabna dozvola

- Rješenje o izvedenom stanju

 

 

Priključci:

- Gradska struja (industrijska)

- Vodovod

- kanalizacija + septička jama

 

Grijanje:

- Centalno na plin sa postavljenim radijatorima

- Klimatizacija

 

Parkiranje: 

- vanjska parkirna mjesta, garaža 

Za više informacija javite se na 0993775047, 048/650-042 ili na

info@tara-nekretnine.hr, pogledajte našu web stranicu

www.tara-nekretnine.hr

 

Usluga za kupca je besplatna!

bottom of page