top of page

POSLOVNI PROSTOR - KOPRIVNICA, ULICA IVANA GENERALIĆA (MARTINOVKA), NAJAM ILI PRODAJA!

Cijena: na upit

KARAKTERISTIKE:

Cijena najma: €600,00 + režije + mjesečna pričuva

OPIS NEKRETNINE

 

Iznajmljuje se atraktivan poslovni prostor u Koprivnici, u Ulici Ivana Generalića (Martinovka), u prizemlju zgrade, na izuzetno dobroj lokaciji (orjentacije prema Svilarskoj ulici), u samom centru grada, sa pristupom sa pješačke staze, te ulazom sa tri strane.

 

Prostor je sveukupne površine 79,24 m2, a sastoji se od prostora recepcije, čajne kuhinje, tri uredska prostora sa čekaonicom, spremišta i sanitarnog čvora. Uredski prostor je djelomično namješten pultom za recepciju, čajnom kuhinjom, ugradbenim ormarima i policama, te pisaćim stolovima.

Prostor je u cijelosti opremljen vanjskom i unutarnjom PVC stolarijom, a podovi izvedeni keramičkim pločicama i drvenim parketom. Kako sa vanjske, tako i sa unutarnje strane,  prostor ima velike staklene stijene pogodne za reklamu ili izložbeni prostor (izloge). Izvedeno je etažno centarlno grijanje na plin, a prostor je opremljen i sa dva klima uređaja. Sva brojila (plin, voda i struja) nalaze se unutar samog poslovnog prostora. 

 

Poslovni prostor je pogodan za uredsku djelatnost, skladišni prostor, prodajni prostor i slično) obzirom da se nalazi na vrlo frekventnoj lokaciji, te je opremljen svom potrebnom infrastrukturom, kao i javnim parkingom ispred prostora.

 

 

Cijena mjesečnog najma: €600,00 + režije po potrošnji + mjesečna pričuva cca €30,00

 

Cijena - prodaja: na upit

 

Dozvole:

Vlasnički list

Građevinska dozvola

Uporabna dozvola

Energetski certifikat

 

Priključci:

- Struja

- Gradski vodovod

- Gradska kanalizacija

- Plin

 

Grijanje:

  • Centralno na plin

 

Parking:

  • vanjska naplatna parkirna mjesta ispred prostora

 

Za više informacija javite se na 0993775047 ili na

info@tara-nekretnine.hr

 

Usluga za kupca je besplatna!

bottom of page