top of page

PROSTRANA OBITELJSKA KUĆA - KATNICA SA OKUĆNICOM, KOPRIVNICA 

Cijena: €302.000,00

KARAKTERISTIKE

OPIS NEKRETNINE

Prodaje se prostrana obiteljska kuća katnica u Koprivnici, u mirnom elitnom kvartu (blizina gradskog središta, škole, vrtića, trgovina) stambene površine cca 300 m2 sa uređenom okućnicom - dvorištem površine 375 m2. 

 

Nekretnina je izgrađena 2012. godine, a sastoji se od dvije etaže: prizemlja i kata i jedne velike natkrivene terase.

 

Prizemlje čine hodnik, dvije spavaće sobe, WC i kupaonica, prostrani dnevni boravak, blagovaonica, kuhinja i špajza. Izlaz na natkrivenu terasu je iz blagovaonice i dnevnog boravka. Centralni dio dnevnog boravka krasi veliki kamin na drva koji u zimskim mjesecima omogućuje dodatno zagrijavanje prostora prizemlja i kata. Na kat nekretnine vodi nas prekrasno drveno stubište. Na katu su smještena dva predsoblja, prostrana kupaonica sa kadom i tušem, te  četiri spavaće sobe. 

Podovi u prizemlju nekretnine izvedeni visokokvalitetnim  keramičkim pločicama i parketom, stubište je od masivnog kvalitetnog drva, a podovi na katu su u laminatu i keramičkim pločicama. Krovište je novoizvedeno, izolirano, podaskano i prekriveno limenim pokrovom, a nekretnina je izolirana termo fasadom. Vanjska stolarija je visokokvalitetna drvena (kesten) sa roletama.

 

Eksterijer nekretnine čine prostrana terasa, te zelena površina. Dijelovi eksterijera - okućnice opločeni su tlakavcima, a dio je u travi i zelenilu.

 

Posjed nije ograđen.

Grijanje: 

- Centralno na plin

- Kamin na drva

Dozvole: 

- Vlasnički list

- Građevinska dozvola

- Uporabna dozvola


 

Vrsta parkinga: 

- vanjska parkirna mjesta


 

Za više informacija i prezentaciju nekretnine kontaktirajte nas na 099/377 5047, 048/650-042, info@tara-nekretnine.hr, posjetite nas na našoj web stranici: www.tara-nekretnine.hr  ili u našem uredu u Koprivnici, na Florijanskom trg 12.


 

Usluga za kupca je besplatna!

bottom of page