top of page

EKSKLUZIVNA URBANA VILA, KOPRIVNICA

Cijena: €459.000,00

Virtualna
šetnja:

KARAKTERISTIKE

OPIS NEKRETNINE

Prodaje se moderno uređena urbana vila u Koprivnici, u mirnom elitnom kvartu (blizina gradskog središta, škole, vrtića, trgovina) stambene površine 213 m2 sa uređenom okućnicom površine 403 m2. 

 

Urbana vila izgrađena je 2012. godine, a sastoji se od dvije etaže: prizemlja i kata, terase, a pripada joj i dupla garaža.

 

Prizemlje čine hodnik, kuhinja, blagovaonica, dnevni boravak, radna soba i gostinjski WC. Iz hodnika u prizemlju ulazi se u kotlovnicu, vešeraj i garažu. Na katu se nalaze tri spavaće, roditeljska soba u sklopu koje je en suite kupaonica sa tušem  i walk in ormar, te dvije dječje sobe, svake sa svojim walk in ormarom i  kupaonica (dječja) sa kadom. Svaka spavaća soba ima izlaz na terasu.

U površini cijele nekretnini izvedeno je podno grijanje, a dodatno je svaka prostorija nekretnine opremljena i radijatorima. Podovi u nekretnini su izvedeni visokokvalitetnim  keramičkim pločicama i parketom, krovište je izolirano i prekriveno crijepom, a nekretnina je izolirana termo fasadom (kamena vuna). Vanjska stolarija je aluminjska sa roletama sa električnim podizačima, a na vratima su postavljeni komarnici. 

Nekretnina je opremljena sa četiri klima uređaja, a u dnevnom boravku je zatvoreni kamin.

Eksterijer nekretnine čine prostrana terasa, te zelena površina. Dijelovi eksterijera - okućnice opločeni su kompakt pločama i  autentičnim prirodnim kamenom.

Posjed je u cijelosti ograđen.

Grijanje: 

- podno grijanje

- klima uređaj x 4

- kamin

Dozvole: 

- Vlasnički list

- Građevinska dozvola

- Uporabna dozvola

- EC

Vrsta parkinga: 

- Dupla garaža

- vanjska parkirna mjesta 

Za više informacija i prezentaciju projekta kontaktirajte nas na

099/377 5047, 048/650-042, info@tara-nekretnine.hr,

 

posjetite nas na našoj web stranici: www.tara-nekretnine.hr  ili u našem uredu u Koprivnici, na Florijanskom trg 12.


 

Usluga za kupca je besplatna!

bottom of page