top of page

KUĆA ZA ODMOR, VINOGRAD I VOĆNJAK, RASINJA, REMENAROV BREG

Cijena: €26.000,00

KARAKTERISTIKE

OPIS NEKRETNINE

Prodaje se kuća za odmor - vikendica sa nasadom vinograda i veliim voćnjakom u Rasinji, na Remenarovom bregu, sveukupne površine posjeda 4075 m2. 

Posjed pripada dijelu naselja Rasinja - Remenarov Breg, poznat po vinogradima i klijetima, a već pri samom dolasku i pogledu na ovaj posjed, ova prekrasna “vikendica” okružena zelenilom i uređenom okućnicom, vinogradom i voćnjakom poziva na opuštanje i odmor uz umirujuće zvukove prirode. 

Vikendica je tlocrtne površine 40 m2, locirana na malo povišenom dijelu. Sastoji se od podruma sa dvije prostorije i kata na kojem se nalaze kupaonica, blagovaonica s dnevnim boravkom, te izlaz na balkon. Ispred podruma je terasa, Na posjedu se nalazi još jedna manja kućica - stara klet površine 26 m2 (spremište u kojem se nalazi alat, kosilica, preša s hidraulikom, rostfraj bačve…). 

Vikendica je izgrađena 1982. godine, a manja kućica - stara klet prije otprilike 130 godine. U vikendici je provedena kompletna instalacija za vodu i  struju. Struja se crpi iz vlastitog agregata, dok priključak vode vikendica nema, no u blizini je izvor pitke vode. Na posjedu se nalazi  priručna septička jama. Krovište je izvedeno gredicama, te prekriveno “salonitkama”, a izolirano 5 cm debelom kamenom vunom. Na dijelovima stropova i zidova izveden je “brodski pod”. Podovi su izvedeni keramičkim pločicama, a na dijelovima obloženi linoleumom. 

Okućnica je uređena raznim ukrasnim biljem i cvijećem, na posjedu je oveći vinograd i voćnjak sa nasadom jabuke, kruške, trešnje, šljive, ribizla, smokve, mušmula, bugarski orah.

Dozvole:

- Vlasnički list

- Rješenje o izvedenom stanju

Priključci:

- Agregat za struju

- Septička jama

Grijanje:

- Peći na drva

- Grijalica na struju

 

Parking:

- Vanjska parkirna mjesta 

Za više informacija javite se na 048/650-042, 099/3775 047 ili na

info@tara-nekretnine.hr, www.tara-nekretnine.hr

 

Usluga za kupca je besplatna!

bottom of page