top of page

KUĆA ZA ODMOR - DRAGANOVEC, BLIZINA GRADA

Cijena: PRODANO!

VIRTUALNA ŠETNJA

KARAKTERISTIKE

OPIS NEKRETNINE

Prodaje se prekrasna kuća za odmor u Draganovcu, uređena i opremljena u autohtonom starinskom stilu.

Smještena u mirnom dijelu prigradskog naselja Draganovec, poznatog po vinogradima i klijetima, već pri samom dolasku i pogledu na nju, ova prekrasna “vikendica” okružena zelenilom i uređenom okućnicom, poziva na opuštanje i odmor uz umirujuće zvukove prirode. 

 

Kuća za odmor izgrađena je osamdesetih godina, a prema svom vanjskom izgledu sastoji se od tri dijela: uređene nadstrešnice - terase, stambenog dnevnog dijela i katnog dijela sa spavaonicom i dnevnim boravkom, sveukupne stambene površine cca 68 m2. 

 

Nadstrešnica - terasa nalazi se odmah uz sam put kojim prilazimo objektu. Prostrani natkriveni prostor predviđen je za druženje, a opremljen je pekom, roštiljem i svime što je potrebno dobrom domaćinu da ugosti svoje prijatelje i međaše dobrom kapljicom i finom zakuskom. Iz ovog vanjskog dijela terase ulazimo u opremljenu “ljetnu kuhinju”.

Stambeni dnevni dio nekretnine (prizemlje) sastoji se od prostrane blagovaonice opremljene starinskim namještajem i velikom zbirkom uporabnih predmeta koji su korišteni u seoskim domaćinstvima tijekom kraja 19. i početka 20. stoljeća i nešto modernije opremljene kuhinje, a centralni dio ovog dijela nekretnine krasi kamin.  Iz blagovaonskog dijela izlazi se na balkon. U sklopu ovog dnevnog dijela nekretnine, nalazi se i prostrana kupaonica. 

U katni dio nekretnine penjemo se drvenim stepenicama, a čini ga otvoreni prostor u kojem je u jednom dijelu smješten dnevni boravak sa prekrasnim restauriranim komadima starinskog namještaja, a u drugom dijelu spavaonica. Cijeli stambeni dio nekretnine namješten je i uređen starinskim restauriranim namještajem, uporabnim i ukrasnim predmetima kakve su koristili naši “stari” i uključeni su u kupoprodajnu cijenu nekretnine. 

Podovi u nekretnini izvedeni su klasičnim seljačkim drvenim podom, stepenice od kvalitetnog punog drveta, a dijelovi nekretnine su opločeni keramičkim pločicama. Krovište nekretnine je novo, izvedeno 2014. godine, podaskano, prekriveno folijom se crijepom. Na nekretnini je izvedena termo fasada debljine 8 cm, a osljedna adaptacija na nekretnini izvršena je 2018. godine,   

Okućnica je uređena, na posjedu je mladi nasad od 45 oraha i desetak drugih voćaka, te razno ukrasno i začinsko bilje, cvijeće, povrtnjak.

Površina cjelokupnog posjeda koji se prodaje je 2659 m2 

Nekretnina se prodaje u cijelosti namještena, osim osobnih stvari prodavatelja. 

 

Dozvole:

- Vlasnički list

- Rješenje o izvedenom stanju

 

Priključci:

- Gradska struja

- Gradski vodovod 

- Septička jama

- Klima uređaj - prijenosni

 

Grijanje:

- Centralno na drva

- Kamin u prizemlju

 

Parking:

- Vanjska parkirna mjesta 

Za više informacija javite se na 048/650-042, 099/3775 047 ili na info@tara-nekretnine.hr, www.tara-nekretnine.hr

 

Usluga za kupca je besplatna!

bottom of page