top of page

OBITELJSKA KUĆA SA OKUĆNICOM I KUĆOM ZA ODMOR, FERDINANDOVAC, BRODIĆ

Cijena: €77.000,00

OPIS NEKRETNINE

Prodaje se obiteljska kuća stambene površine 90,00 m2 sa velikom okućnicom i kućom za odmor površine 93,00 m2 u Ferdinandovcu, Brodić. 

Nekretnina je izgrađena prije 1968. godine, a smještena u mirnom okruženju, omeđena šumom i oranicama, u neposrednoj blizini rijeke Drave i poznate biciklističke rute Mura-Drava. 

Ukupna površina posjeda iznosi 3006,00 m2, a na posjedu su smještena dva stambena objekta, kuća koju vlasnici nekretnine koriste za stanovanje, te dodatni objekt - kuća za odmor (kategorizirana sa 3 zvjezdice) koju preko Bookinga. vlasnici iznajmljuju za odmor, noćenje i boravak.  

Kuća za stanovanje sastoji se od kuhinje i blagovaonice, hodnika, dvije spavaće sobe i kupaonice, te podruma. Stolarija nekretnine je drvena (kvalitetno drvo), a podovi su izvedeni laminatom i keramičkim pločicama. Krovište je podaskano i prekriveno crijepom 2014. godine, a na nekretnini je izvedena termo fasada, te 2018. godine centralno grijanje na drva. 

Kuća za odmor ima kuhinju sa blagovaonicom, spavaću sobu i kupaonicu. Uređena je 2021. godine. U kući za odmor izvedeni su drveni seljački podovi i keamičke pločice. Uz prednji dio nalazi se velika ograđena nadstrešnica sa zidanom pekom i drvenim stolom i klupama. Kuća za odmor je u funkciji iznajmljivanja preko Booking, te vlasnicima donosi dodatni prihod. 

Okućnica je uređena i ograđena, a na prilazu se nalazi još jedna manja nadstrešnica koja služi kao spremište za automobil. Na posjedu je zasađen voćnjak sa mladim voćkama trešanja, višanja, marelica, krušaka, jabuka, te borovnica i malina, a uz kuću za odmor izgrađena je i velika drvarnica.

Posjed je u cijelosti ograđen. 

Dozvole:

- Vlasnički list

- Uporabna dozvola

- Kategorizacija (3 zvjezdice za kuću za odmor)

Priključci:

- Gradska struja

- Gradski vodovod 

- Bunar

- Septička jama

 

Grijanje:

- Centralno na drva

 

Parking:

- Vanjska parkirna mjesta 

- Nadstrešnica

 

Za više informacija javite se na 0993775047 ili na info@tara-nekretnine.hr

 

Usluga za kupca je besplatna!

KARAKTERISTIKE

bottom of page