top of page

OBITELJSKA KUĆA I MANJA KUĆA NA ISTOJ PARCELI, KOPRIVNICA, VARAŽDINSKA ULICA

Cijena: €135.000,00

KARAKTERISTIKE

OPIS NEKRETNINE

Prodaju se stambeni objekt u visokoj rohbau izvedbi površine 139,00 m2 sa podrumom i tavanskim dijelom koji je moguće izvesti u dodatni stambeni prostor i  dodatni stambeni objekt na istoj parceli površine 131 m2,  u Koprivnici, na Varaždinskoj cesti.

Veći stambeni objekt je u visokoj rohbau izvedbi (glazure, požbukano, pogletano, izvedene sve instalacije, PVC stolarija, novo krovište),  a sastoji se od 4 sobe, kuhinje, dnevnog boravka i kupaonice. Objekt je stambene površine 139,00 m2, te ima i podrum ispod cijele nekretnine i tavan. Tavanski dio objekta moguće je izvesti u dodatni stambeni prostor. U ovoj nekretnini je prema projektima predviđeno centralno grijanje na plin koje treba izvesti. Nekretnina je izgrađena 1968. godine. 

Manji stambeni objekt sastoji se od dvije veće sobe, dnevnog boravka, kuhinje, blagovaonice i kupaonice, a stambene je površine 131 m2. Podovi su izvedeni laminatom, parketom i keramičkim pločicama, a stolarija na ovoj nekretnini je drvena. Grijanje u ovoj nekretnini je centralno na drva. 

Ukupna površina posjeda je 705 m2. 

Posjed je u cijelosti ograđen.

Dozvole:

- Vlasnički list

- Rješenje o izvedenom stanju

Priključci:

- Gradska struja

- Gradska kanalizacija

- Gradski vodovod

- Gradski plin

Grijanje:

- Centralno na drva - manja kuća

Parking:

- Vanjska parkirna mjesta

Za više informacija javite se na 0993775047, 048/650-042 ili na

info@tara-nekretnine.hr, ili nas posjetite na našoj web stranici:

www.tara-nekretnine.hr

 

Usluga za kupca je besplatna!

bottom of page