top of page

OBITELJSKA KUĆA SA OKUĆNICOM, KOPRIVNICA, STARIGRAD

KARAKTERISTIKE:

PRODANO!

OPIS NEKRETNINE

Prodaje se obiteljska kuća - sa okućnicom i gospodarskim zgradama, stambene površine cca 130 m2, gospodarske zgrade površine 58 m2 i 56 m2, te okućnice - dvorišta u površini od 455 m2. Sveukupna površina posjeda iznosi 699 m2.

Nekretnina je izgrađena 1968. Godine, redovito je održavana i adaptirana. Kuća je locirana u mirnom prigradskom naselju Starigrad, sa pristupom na asfaltiranu cestu. Nekretnina ima prostrano dvorište, a uz kuću na posjedu se nalaze i dvorišni objekti, te garaža. Posjed je u cijelosti ograđen. Kuća se sastoji od podruma, prizemlja i tavana, te terase.

Stambeni dio nekretnine sastoji se od hodnika, dnevnog boravka, dvije sobe, kuhinje, kupaonice, WC-a i špajze iz koje se izlazi na tavan. Stambenom dijelu pripada još i veliki predprostor koji se proteže cijelom dužinom kuće, te jedna dodatna soba. Podovi u nekretnini izvedeni su drvenim parketom, laminatom i keramičkim pločicama. Stolarija je PVC, a krovište je novo, poletvano i prekriveno limenim pokrovom. Stropovi su spušteni. 

 

Dozvole:

- Vlasnički list

 

Priključci:

- Gradska struja 

- Gradska kanalizacija

- Gradski vodovod 

- priključak plina uz prometnicu

 

Grijanje:

- Peći na drva

 

Parking:

- Vanjska parkirna mjesta 

- Garaža 

Za više informacija javite se na 0993775047 ili na

info@tara-nekretnine.hr

Usluga za kupca je besplatna!

bottom of page