top of page

PREKRASNA LUKSUZNA OBITELJSKA KUĆA SA VANJSKIM BAZENOM, KOPRIVNICA

€370.000,00

KARAKTERISTIKE:

OPIS NEKRETNINE

 

Prodaje se prekrasna luksuzna obiteljska kuća katnica stambene površine cca 300 m2 sa manjom okućnicom površine 464 m2 i vanjskim bazenom površine 39m2 u Koprivnici, Vinica.

Nekretnina je građena nakon 1993. godine, uvućena od prometnice, na vrlo mirnoj lokaciji. Prilaz nekretnini je ograđen dijelom zidanom ogradom i kovanom “kapijom”, a dijelom modernom staklenom ogradom. Na samom ulazu na posjed nalazi se velika nadstrešnica sa ulaznom ogradom na elektromotor. Nadstrešnica je dovoljna za parkiranje dva automobila. U produžetku nadstrešnice nalazi se

strojarnica za bazen. 

 

Ulazni dio u kuću čini prednja manja terasa, te hodnik iz kojeg desno možemo u zimski vrt sa pomičnim staklenim stijenama, a lijevo u prizemni  prostor kuće gdje se nalaze velika blagovaonica i dnevni boravak, te prostrana kuhinja opremljena svim potrebnim kuhinjskim aparatima (Miele) i pomagalima. Prizemno se nalaze jos dva hodnika, te manji “zimski vrt” kojim se izlazi u stražni dio dvorišta, te WC za goste.

Drveno hrastovo stubište vodi nas na kat kuće gdje se nalaze centralni hodnik,  velika obiteljska kupaonica sa kutnom kadom i velikim walk in tušem, duplim umivaonicima, te tri prostrane spavaće sobe. Na katnom dijelu nalazi se i ulaz na tavan. Iz prizemnog dijela kuće spuštamo se opločenim stubištem u suterenski dio objekta gdje se nalazi još jedan potpuno opremljen stambeni prostor. U suterenskom dijelu je kotlovnica sa spremnikom za toplu vodu i bojlerom za centralno grijanje. U tom dijelu objekta se nalazi spremište - ostava sa policama za pohranu “špeceraja”, ledenicama. U suterenskom dijelu kuće nalaze se veliki dnevni boravak, spavaća soba i kupaonica sa “walk in” tušem. Hodnik nas razdvaja sa prostorijom predviđenom za društvene igre (biljar, pikado, stolni nogomet…), a iz te prostorije možemo izaći na gornju terasu sa prilazom bazenu.

 

Uz prostor bazena nalazi se još jedna terasa sa ležaljkama i garniturom za sjedenje i opuštanje. Bazen je površine 39 m2, u potpunosti automatiziran i “samoodržavajući” opremljen robotskim čistačem bazena. Vanjski bazen moguće je grijati, te nakriti. Kompletna bazenska oprema je automatizirana i “na daljinski”.

Nekretnina je građena vrlo kvalitetno, izvedena je termofasada debljine 5 cm, a krovište je izolirano, podaskano i prekriveno kvalitetnim crijepom. Podovi u nekretnini su kombinacija drvenih parketa, laminata, te kvalitetnih keramičkih pločica, a u prostoru zimskog vrta koji gleda na bazen izvedeno je podno grijanje. Stropovi u nekretnini su dijelom izvedeni punim drvenim oblogama ispod kojih je razvedena LED rasvjeta. Kuća je opremljena vrlo visokokvalitetnim namještajem, sanitarijama i svom drugom opremom. Nekretnina je opremljena stolarijom sa dvoslojnim staklom, a u prostoru zimskog vrta stolarijom sa troslojnim staklom, električnim roletama. Kuća je na svim razinama opremljena klima uređajima.

Okućnica nekretnine je uređena cvjetnjakom, mali povrtnjak, a cijela okućnica  je ograđena.

Nekretnina se prodaje u potpunosti namještena, osim osobnih stvari prodavatelja.

 

Cijena: €370.000,00

 

Dozvole:

- Vlasnički list

- Građevinska dozvola

- Rješenje o izvedenom stanju

 

Priključci:

- Gradska struja

- Gradska kanalizacija

- Gradski vodovod

- Gradski plin

- Klima uređaj

- Podno grijanje

 

Grijanje:

- Centralno na plin

- Podno grijanje

 

Parking:

- Natkriveno parkirno mjesto

 

Za više informacija javite se na 0993775047 ili na

info@tara-nekretnine.hr

 

Usluga za kupca je besplatna!

bottom of page