top of page

OBITELJSKA KUĆA SA OKUĆNICOM, VIRJE, MITROVICA

PRODANO!

KARAKTERISTIKE:

OPIS NEKRETNINE

 

Prodaje se uređena, funkcionalna i odmah useljiva obiteljska kuća u Virju.

Nekretnina je izgrađena između 1970. i 1975. godine.  Kuća je locirana u mirnom dijelu Virja, te ima lijepo uređenu okućnicu i veliki štagelj kroz kojeg se iz prednjeg dvorišta prolazi na “vrt”.

Stambena površina obiteljske kuće je 72m2, a površina okućnice je 1144 m2. Posljednja apaptacija u nekretnini izvršena je 2020. godine kada je renovirana kupaonica uključujući sve instalacije, te je izvedeno centralno grijanje na plin (Vaillant).

Stambeni dio nekretnine sastoji se od vanjske terase, ulaza, ulaznog hodnika, ljetne kuhinje sa ulazom na tavan, kuhinje, blagovaonice, kupaonice, vešeraja, izbe, te tri spavaće sobe.

Krovište je izvedeno gredicama i prekriveno crijepom, nad prizemnim dijelom je betonska ploča, te je mogući dograditi katni dio na nekretninu. Podovi u nekretnini izvedeni su parketom i keramičkim pločicama.

Uz nekretninu postoji nadstrešnica za parkiranje automobila, te garaža i “ljetna kuhinja”. Iz štaglja se ulazi u podrum, u štaglju je provedena struja, te je prekriven crijepom.

Posjed je djelomično ograđen.

Nekretnina je vrlo uredna, te održavana i nalazi se na izuzetno lijepoj i mirnoj lokaciji, a opet u blizini centra Virja.

 

Dozvole:

- Vlasnički list

- Građevinska dozvola

 

Priključci:

- Gradska struja

- Gradska kanalizacija

- Gradski vodovod

- Gradski plin

- Klima uređaj

 

Grijanje:

- Centralno na plin

 

Parking:

- Vanjska parkirna mjesta x 2

- Nadstrešnica

- Garaža

 

Za više informacija javite se na 0993775047 ili na

info@tara-nekretnine.hr

 

Usluga za kupca je besplatna!

bottom of page