top of page

OBITELJSKA KUĆA - KOPRIVNICA, PODOLICE

Cijena: €210.000,00

KARAKTERISTIKE:

OPIS NEKRETNINE


Prodaje se lijepo uređena i funkcionalna obiteljska kuća u Koprivnici, u naselju Podolice, u Domžalskoj ulici.
Nekretnina je izgrađena 2006. godine.  Kuće je locirana u vrlo mirnom kvartu, sa lijepo uređenom okućnicom. Stambena površina obiteljske kuće je 120 m2, a površina okućnice je 158 m2. Zadnja adaptacija nekretnine izvršena je 2021. godine (uređenje dnevnog boravka). Posjed je u cijelosti ograđen, dijelom zelenom ogradom (živicom), dijelom metalnom ogradom. 
Prizemni dio obiteljske kuće sastoji se od kuhinje, dnevnog boravka sa blagovaonicom, hodnika  i kupaonice. Na katu su tri spavaće sobe. Uz kuću se nalazi i terasa natkrivena nadstrešnicom, te opločena tlakavcima, a vanjski dio okućnice prate i popločene staze. Nekretnina je opremljena PVC stolarijom, izvedena je termo fasada debljice 12 cm, a krovište je podaskano, izolirano i prekriveno crijepom. 
Grijanje je centralno na plin, a u dnevnom boravku su nordijski radijatori i kamin na struju. Kuća je opremljena i klima uređajem. Posjed je u potpunosti ograđen. 
Nekretnina je vrlo lijepo i funkcionalno uređena i nalazi se na izuzetno lijepoj i mirnoj lokaciji,  u blizini su trgovine (WEST CENTAR, Kaufland, pekarnica, pošta, kafići, škola…)

 

Cijena: €210.000,00

 

Dozvole:

Vlasnički list

Građevinska dozvola

Rješenje o izvedenom stanju

 

Priključci:

Gradska struja

Gradska kanalizacija

Gradski vodovod

Gradski plin

Klima uređaj

 

Grijanje:

Centralno na plin + kamin

 

Parking:

Dva vanjska parkirna mjesta

 

Za više informacija javite se na 0993775047 ili na info@tara-nekretnine.hr

 

Usluga za kupca je besplatna!

bottom of page