top of page

KUĆA KATNICA - KOPRIVNICA, LENIŠĆE

€210.000,00

KARAKTERISTIKE:

OPIS NEKRETNINE

Prodaje se kuća katnica u Koprivnici, u naselju Lenišće.

Nekretnina je izgrađena 1982. godine, a gradnja je dovršena 1987. godine.  kada je nekretnina u cijelosti i adaptirana. Stambena je površine cca 200 m2, a okućnica je površine 380 m2 (zelena površina, voćnjak i povrtnjak), te garaže 26 m2.  U sklopu posjeda je garaža, a kuća ima podrum, tavan, terasu, te prostor za vanjska parkirna mjesta.

Prizemni dio katnice sastoji se od hodnika, kupaonice, dnevnog boravka, blagovaonice, kuhinje, terase i jedne spavaće sobe, te se iz prizemnog dijela kuće ulazi u podrum u kojem se nalazi kotlovnica i dvoje podrumske prostorije. Na katu kuće nalaze se tri spavaće sobe i kupaonica, a svaka spavaća soba ima izlaz na balkon.

Podovi u nekretnini su izvedeni drvenim parketom, laminatom, te keramičkim pločicama, a nekretnina je opremljena drvenom stolarijom. Krovište kuće izvedeno je gredicama, te prekriveno  crijepom.

Okućnica je lijepo uređena sa terasom koja prileži uz kuću, travnjak, voćnjak (kruške, šljive, jabuke) i  manji povrtnjak.

Nekretnina je osigurana od poplave, potresa i požara.

Posjed je u potpunosti ograđen.

Nekretnina je vrlo prostrana i nalazi se na izuzetno lijepoj i mirnoj lokaciji, a u samom centru Lenišća. U blizini su trgovine, pošta, banka, kafići, policija, park, škola, gimnazija, bolnica, Dom umirovljenika, Bazeni Cerine…

 

Cijena: €210.000,00

 

Dozvole:

- Vlasnički list

- Građevinska dozvola

- Uporabna dozvola

- Rješenje o izvedenom stanju

 

Priključci:

- Gradska struja

- Gradska kanalizacija

- Gradski vodovod

- Gradski plin

- Klima uređaj

 

Grijanje:

- Centralno na plin

 

Parking:

- Garaža + vanjska parkirna mjesta

 

Za više informacija javite se na 0993775047 ili na info@tara-nekretnine.hr

 

Usluga za kupca je besplatna!

bottom of page