top of page

PREKRASNA LUKSUZNA KUĆA SA VELIKIM POSJEDOM UZ ŠUMOVITU PADINU, KOPRIVNICA

KARAKTERISTIKE:

€330.000,00

OPIS NEKRETNINE

 

Prodaje se prekrasna luksuzna katnica stambene površine cca 240 m2 sa velikim posjedom (2800 m2), na ravnom terenu uz šumovitu padinu “Crne gore”, Koprivnica.

Nekretnina je građena od 1986. go 1997. godine. Specifičnog oblika “slojevite gradnje”, vrlo je modernog izgleda.  Prilaz nekretnini je ograđen zanimljivom zidanom ogradom i drvenom kapijom koja se pokreće elektromotorom, a ostatak velikog posjeda žičanom ogradom sa mogućnosću ulaska na posjed sa više strana. Posjed se nalazi uz šumsku padinu, prije samog uspona na brdovitiji teren “Crne gore”, te vlasniku pruža fascinantan pogled na zeleni krajolik.

Ulazni dio u kuću čini hodnik iz kojeg vode prekrasno izvedena drvena stubišta u suterenski donji dio nekretnine, te u međukatni dio i katni dio kuće. Katni dio kuće sastoji se od dnevnog boravka, blagovaonice, kuhinje i smočnice i zasebnog WC-a. Na katnom dijelu se nalaze tri spavaće sobe i velika kupaonica sa kadom i tuš kabinom. Iz katnog dijela drveno stubište vodi na ulaz za tavan. Iz prizemnog ulaznog hodnika stubište nas vodi u suterenski dio nekretnine gdje se nalazi mali vinski podrum, vešeraj, te još jedan stambeni prostor koji se sastoji od kuhinje i blagovaonice, hodnika te jedne sobe. Iz hodnika se izlazi na veliku donju terasu i predivnu okućnicu. Donja terasa natkrivena je gornjom terasom (uvučena u suteren), te omogućava hlad i privatnost, a pod terase opločen je kvalitetnom keramikom. Gornja terasa natkrivena je tendama, te je kao i gornja terasa okrenuta prema šumi i zelenilu. Nekretnina je opremljena visokokvalitetnom vanjskom i unutarnjom stolarijom, podovi drvenim parketom i keramičkim pločicama, a ulazni hodnik i stubište za suterenski dio granitom. Spavaće sobe opremljene su prekrasnim ormarima po mjeri (walkin closet), ručne izrade. Kuhinje su izrađene po mjeri, od visokokvalitetnih materijala i opremljene najsuvremenijim kućanskim aparatima. Kuća je na svim razinama opremljena klima uređajima marke Toshiba.

Krovište je podaskano, prekriveno folijom i crijepom 2018. godine, a nekretnina ima termo fasadu.

Okućnica nekretnine je uređena, a pripadaju joj drvena vrtna kućica za opremu i alat, te velika sjenica sa roštiljem izrađena od visokokvalitetne drvene građe, a pod sjenice opločen je kvalitetnim pločicama.

Okućnica je uređena, pogled se pruža na cvjetnjake (hortenzije, božuri, ukrasni mak, ruže, jasmin, začinsko bilje, bosiljak, menta…), nešto voćki, mali povrtnjak, a cijela okućnica i livada koja joj prileži je ograđena.

U prednjem dijelu kuće, u njezinom sklopu, nalazi se garaža. Ulazna kapija ima elektromotor na daljinsko upravljanje, a cijeli posjed opremljen je kako video nadzorom, tako i alarmom.

Posjed je u potpunosti ograđen.

Nekretnina se prodaje namještena, osim osobnih stvari prodavatelja.

 

Cijena: €330.000,00

 

Dozvole:

- Vlasnički list

- Građevinska dozvola

- Uporabna dozvola

 

Priključci:

- Gradska struja

- Gradska kanalizacija

- Gradski vodovod

- Gradski plin

- Klima uređaj

- Kamin na struju (dnevni boravak)

 

Grijanje:

- Centralno na plin - novi kondenzacijski bojler 2019. godina

Parking:

- Garaža + vanjska parkirna mjesta

 

Za više informacija javite se na 0993775047 ili na

info@tara-nekretnine.hr

Usluga za kupca je besplatna!

VIRTUALNA ŠETNJA

bottom of page