top of page

KUĆA KATNICA U KOPRIVNICI, CRNOGORSKA ULICA

€145.000,00

KARAKTERISTIKE:

TK-1396 - KUĆA KATNICA U KOPRIVNICI, CRNOGORSKA ULICA

 

Prodaje se kuća katnica u Koprivnici, Crnogorska ulica sa prostranom okućnicom i mogućnošću korištenja prizemnog dijela u poslovne svrhe (poslovni prostor). Svekukupna površina posjeda je 1900 m2.

Nekretnina je locirana u mirnijem dijelu Crnogorske ulice u Koprivnici. Sveukupna stambena površina je cca 300 m2, a površina okućnice je 1786 m2.

Prizemlje nekretnine se sastoji od kuhinje, špajze, dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, hodnika i kupaonice. Prvi kat nekretnine čine dva hodnika, dvije spavaće sobe, špajza, dnevni boravak sa kuhinjom, kupaonica i zasebni WC-a. Potkrovlje se sastoji od dvije sobe sa izlazom na opločeni dupli balkon - terasu, te ulaza na tavan.

U produžetku nekretnine nalazi se pomoćna zgrada sa duplom garažom. Iznad garaža nalazi se zaseban stan sa dvije sobe, dnevnim boravkom sa kuhinjom i blagovaonicom, te kupaonicom.

Podovi u prizemlju nekretnine izvedeni su keramičkim pločicama, na katu kombinacijom laminata, parketa i keramičkih pločica, a u potkrovlju je tepison. Prizemlje je opremljeno drvenom i alu stolarijom, kat PVC stolarijom, a potkrovlje drvenom stolarijom. Krovište je podaskano, izolizano staklenom vunom i obloženo crijepom.