top of page

KUĆA PRIZEMNICA U KOPRIVNICI, GORNJI BANOVAC
 

KARAKTERISTIKE:

€120.000,00

OPIS NEKRETNINE:

TK-1386 - KUĆA U KOPRIVNICI, GORNJI BANOVAC

 

PRODAJE SE KUĆA PRIZEMNICA U KOPRIVNICI, GORNJI BANOVAC (OPREMLJENA KAO UREDSKI PROSTOR)

 

Kuća je locirana u kvartu Banovac, u ulici Gornji Banovac, u Koprivnici, unutarnje tlocrtne površine cca 120 m2, površine okućnice 625 m2, sveukupne površine posjeda 856 m2.

Nekretnina je korištena kao poslovni prostor - uredske prostorije, ali se može koristiti i kao stambeni prostor. Prostor se sastoji od podruma, prizemlja i tavan u rohbau izvedbi. U prizemlju kuće nalaze se dva manja i jedan veliki uredski prostor (prostorije), prethodnika i hodnika, dva sanitarna čvora (kupaonica i zasebni WC), kuhinje i dvije zatvorene terase. Nekretnina je opremljena kombinacijom PVC stolarije, drvene i aluminijske stolarije, a podovni su izvedeni pločicama, parketom i laminatom. Nekretnina je opremljena protuprovalnim sigurnosnim vratima, automatskom ulaznom ogradom, videonadzorom, te klima uređajem.

Kuća je izgrađena 1968. godine, te adaptirana u poslovnu svrhu, za što postoji projektna dokumentacija i uporabna dozvola.

Dvorište dijelom asfaltirano, te postoji više od 10 parkirališnih mjesta u samom dvorištu, a dio okućnice je u zelenoj površini.

Posjed je u cijelosti ograđen, a prilaz nekretnini je sa glavne prometnice.

Nekretnina se prodaje namještena prema dogovoru.