top of page

OPIS NEKRETNINE

Prodaje se prostrani, svijetli i dobro održavani dvosobni etažirani stan u kući koja se sastoji od dvije stambene jedinice,  u Koprivnici, Varaždinska cesta.

Stan se nalazi na 1. katu kuće, a ukupne stambene površine 118,00 m2. Sastoji se od ulaznog hodnika, kuhinje, kupaonice, dvije spavaće sobe, dnevnog boravka, vešeraja, hodnika, 2 balkona i terase sa pravom korištenja zajedničkih dijelova hodnika, stepeništa, te podruma i okućnice, garaže, te vanjskih neoznačenih parkirnih mjesta.

Stan je opremljen PVC stolarijom na svim vanjskim dijelovima stana, drvenom kvalitetnom unutarnjom stolarijom. Kuhinjski podovi su izvedeni kvalitetnim linoleumom u imitaciji drveta, dok su ostali podovi izvedeni drvenim parketom, te keramičkim pločicama u kupaonici. Na vanjskoj PVC stolariji su postavljeni komarnici. Vešeraj se nalazi izvan stana, kao i bojler. Stanu pripadaju dva balkona i terasa, te je opremljen klima uređajem, a može se koristiti i zajednički vrt u dvorištu zgrade (kuće).  Zgrada nema pričuvu. Raspored prostorija je vrlo praktičan, posljednja adaptacija i rekonstrukcija izvršene su 2012. godine i 2016. godine. Stan je redovito održavan.

Moguća je zamjena za obiteljsku kuću. 

Dozvole:

Vlasnički list

Priključci:

- Gradska struja

- Gradska kanalizacija

- Gradski vodovod

Grijanje:

Etažno centralno grijanje

Parking:

da - garaža, te vanjski neoznačeni parking u dvorištu

Cijena €119.000,00

KARAKTERISTIKE

ATRAKTIVNI DVOSOBAN STAN U KUĆI, KOPRIVNICA

bottom of page