top of page

VILA SA GOSTINJSKOM KUĆOM - EL CHORRO,MALAGA

Cijena €499.000,00

KARAKTERISTIKE

OPIS NEKRETNINE

5 spavaćih soba
3 kupaonice
370 m2 stambene površine
4.597 m2 okućnice
Dva bazena
Sjajna prilika za kupnju obiteljske kuće - vile s 3 spavaće sobe, te posebnom gostinjskom kućicom sa smještajem za goste sa 2 spavaće sobe.
Smještena na izvrsnoj polu-ruralnoj lokaciji nedaleko od Alore, na putu za El Chorro.
Nekretnini se pristupa preko betonske ceste do privatnog prilaza s električnim vratima. Parcela od 6000 m² obiluje nasadom stabala voćaka (razno voće i orasi). Pogledi su ovdje panoramski, s pogledom na El Hacho i Sierra Humu.
Glavna kuća
Glavna kuća -  vila tradicionalno je izgrađena te stilizirana brojnim andaluzijskim značajkama (lukovi od opeke, dvostruka drvena ulazna vrata, dnevni boravak s galerijom), vrt u dvorištu, privatni bazen (sa spremištem ispod), natkrivena vanjska terasa za objedovanje i terasa na prvom katu koja pruža pogled na prostrani prostor. 
Kuća ima mnoge prednosti, uključujući novo instaliranu solarnu energiju (5 KWh putem 10 krovnih panela, koji vraćaju višak natrag u nacionalnu opskrbnu mrežu), brzu širokopojasnu vezu, moderne aluminijske prozore sa sigurnosnim bravama, sustav za omekšavanje vode i sustav za filtriranje pitke vodu.
Izgled
Ulaz je  kroz dvostruka drvena vrata u andaluzijskom stilu u popločani hodnik. Staklena vrata vode u dvostruku radnu sobu (ili potencijalnu četvrtu spavaću sobu), kao i pristup u vrt na prostranu natkrivenu terasu za blagovanje.
Iz hodnika  se ulazi u tradicionalnu galerijsku dnevnu sobu sa peći na drva i andaluzijskim popločanim stubištem s upečatljivim balustradama od kovanog željeza sve do prvog kata.
Iz dnevne sobe dolazimo u potpuno opremljenu obiteljska kuhinja sa dvostrukom pećnicom, hladnjakom sa zamrzivačem, perilicom posuđa i perilicom rublja. Iza kuhinje nalazi se ostava i potpuno popločana kupaonica sa WC-om, umivaonikom i tušem.
Na katu se nalaze tri spavaće sobe, sve klimatizirane sa dodatkom stropnih ventilatora, kao i velika kupaonica sa WC-om, umivaonikom, ogromnim tropskim tušem, zasebnom kadom i dosta prostora za pohran.
Prostrana glavna spavaća soba je svijetla s dvostrukim prozorima i zasvođenim stropom. Dvije dodatne spavaće sobe imaju neovisni pristup terasi na prvom katu, sa koje se stepenicama spuštamo u vrt ispod.
Gostinjka kućica
Potpuno legalizirana prizemnica sa 2 spavaće sobe, 1 kupaonicom, te se uspješno iznajmljuje od 2015. Vlasnici će u prodaju uključiti i postojeću web stranicu za iznajmljivanje smještaja i kanale društvenih medija, ukoliko kupci žele nastaviti sa prodajom smještaja gostima.
Potpuno odvojena od glavne kuće, gostinjska kućica ima vlastito parkiralište, vanjski prostor sa terasom, prostor za roštiljanje sa pogledom na lijepe vrtove i planine. Za goste postoji čak i privatni bazen.
U kućici se nalazi potpuno opremljena moderna kuhinja s električnom pločom za kuhanje i pećnicom, hladnjakom sa zamrzivačem i perilicom rublja te nedavno adaptiranom novom kupaonicom.
Prostrani dnevni boravak ima prostor za objedovanje, te veliki kamin za opuštanje za hladnijih zimskih večeri. Dnevni boravak ima dvostruka vrata koja se otvaraju na privatnu terasu.
Obje spavaće sobe su velike dvokrevetne sobe i imaju klima uređaj. Glavna spavaća soba  je opremljena bračnim krevetom, a druga spavaća soba ima dva odvojena kreveta.
Uz peći na drva i pločaste grijače, kućica je pogodna za cjelogodišnji boravak, pa i tijekom zimskih  mjeseci.
Gostinjska kuće je u ponudi uz glavnu kuću - vilu, te se novi vlasnik može nastaviti baviti poslovanjem iznajmljivanja, a prodaje se potpuno namještena. Ukoliko žele, novi vlasnici, odmah po kupnji nekretnine mogu odmah preuzeti postojeće rezervacije.

Kreditiranje za kupnju nekretnine uz jamstvo hipoteke su dostupne rezidentima i nerezidentima uz određene uvjete.

 

bottom of page