top of page

VELEZ-RUBIO, CANTAROYA - ALMERIA

KARAKTERISTIKE:

€135.000,00

OPIS NEKRETNINE

Ovaj prostrana kuća za odmor sa prostranim atrijem i  3 spavaće sobe, 2 kupaonice, a nalazi se u usred prekrasne prirode Velez-Rubia, manje od 3 km od užurbanog centra Vélez-Rubio.
Vélez-Rubio je općina u Almeriji, Andaluzija, Španjolska. Ima oko 6000 stanovnika i nalazi se u parku prirode "Sierra Maria Los Velez". Velez-Rubio poznat je kao urbano središte Comara de Los Velez. Ovdje ćemo pronaći nekoliko supermarketa za vaše dnevne namirnice, mesnice, trgovine sa odjećom i obućom, na desetke Tapas barova i prekrasnih terasa.
Kuća se nalazi izvan užurbanog centra na oko 3 km udaljenosti. Do ulaznih vrata dolazimo ijepom (nedavno) asfaltiranom cestom. Kuća se nalazi na parceli od 2900 m2, sa nasadima sadrži stabala maslina, badema, limuna, naranči, grožđa i još mnogo toga. Ovo drveće i biljke zalijevaju se pomoću sustava za automatsko navodnjavanje.

Kuća je dvoetažna, izgrađene površine 175 m2, a stambenog prostora cca 300 m2.
U prizemlju se nalazi  kupaonicu s tušem te priključkom za perilicu rublja. Kuhinja je potpuno opremljena i savršeno je funkcionalna.
U prostranom dnevnom boravku / blagovaonici nalazimo kamin. Do nje je prostorija koja se može urediti kao blagovaonica/dnevni boravak. Kuća ima Vinskog podruma / vinarije. Ovaj prostor je potpuno opremljen za proizvodnju vlastitog vina od grožđa (crnog i bijelog) koje raste na posjedu. Sva oprema za proizvodnju vina je osigurana i uključena u kupnju.
Autentične španjolske stepenice s prekrasnim i karakterističnim okovom vode vas na prostrani gornji kat gdje se nalaze 3 vrlo prostrane spavaće sobe, sve s jedinstvenim pogledom na prekrasnu dolinu. Na katu se uz spavaće sobe nalazi i kupaonica.
Uz kuću se nalazi prostrana garaža za najmanje dva automobila, a u dijelu garaže nalazi se dio vinarije. Potrebna oprema je osigurana, izveden je  sustav za crpljenje vina preko preše / stroja za drobljenje u skladište i u vinskom podrumu / bodegi.
Ispred  nekretnine nalazi se asfaltirano parkiralište za najmanje 3 automobila.

Autentično španjolsko selo Velez-Rubio, srce regije sa školama, ugodnim restoranima, barovima, veliki medicinskim centrom, trgovinama, supermarketima, ljekarnama itd.
Vlasništvo
Izgrađeno 171 m2
257 m2 stambene površine
2900 m2 okućnice 
3 spavaće sobe
2 kupaonice
2 WC-a
Terasa 60 m2 
Kuhinja sa aparatima
Namješteno
Godina izgradnje 1998. 
Podna keramika
Zgrada sa dvije etaže
Vrt
Dodatne: 
1 garaža
Ostava
Vinski podrum - vinarija
Grijanje na struju
Topla voda  na plin - butan.

bottom of page