top of page

BED & BREAKFAST - HUERCAL-OVERA - ALMERIA

Cijena €595.000,00

KARAKTERISTIKE

OPIS NEKRETNINE


Prodaje se ovaj potpuno licencirani i ovlašteni "Bed and Breakfast" vila.
Noćenje s doručkom u kojem svojim gostima možete dopustiti da dožive pravi, autentični španjolski život, a Vi i Vaši gosti možete uživati u miru i tišini u prekrasnom prirodnom okruženju.
Ovaj veliki luksuzni objekt nalazi se na rubu malog, autentičnog španjolskog sela u andaluzijskoj pokrajini Almería.
Imanje se nalazi na parceli od preko 5.700 m2 i odmah privlači poglede i budi maštu zbog svog impresivnog veličanstvenog i luksuznog izgleda.
Na potpuno ograđenu parcelu ulazimo kroz električna vrata. Velika parcela nudi dovoljno mogućnosti za parkiranje, sa pristupom čak dvije prostrane garaže. 
Na samom ulazu u posjed je kuća u kojoj borave vlasnici. Svijetle pločice na podu, veliki prozori koji propuštaju puno prirodnog svjetla i otvorena veza između različitih prostorija odaju dojam luksuza. U prizemlju je veliki dnevni boravak, prostrana kuhinja, blagovaonica, odvojeni WC i dosta prostora za pohranu.

 

Mramorno stubište vodi na prvi kat, gdje nalazimo vrlo prostranu spavaću sobu s en-suite kupaonicom, spavaću sobu i kupaonicu. Ispod kuće je velika ostava u koju možete staviti sav svoj (vrtni) alat.

Gostinjski prostor sastoji se od dva smještajna kapaciteta, dva identična stana od kojih svaki ima svoj ulaz.
Stanovi se sastoje od prostranog dnevnog boravka s prostorom za sjedenje i blagovaonicom, otvorene kuhinje, dvije spavaće sobe i kupaonice. Svaki stan ima izlaz na veliku terasu koja omogućava pristup grijanom vanjskom bazenu preko stepenica i rampe za osobe s invaliditetom.
Osim toga, postoje tri odvojene sobe za noćenje i doručak, svaka s pristupom terasi i bazenu. Sve ove sobe imaju vlastitu kupaonicu. Jedna od ovih soba je pogodna za osobe s invaliditetom. U dijelu pansiona nalazi se zajednička blagovaonica s vlastitom čajnom kuhinjom koju gosti mogu koristiti.
Zamislite sebe u toploj ljetnoj večeri kako sjedite na svojoj terasi s čašom vina u ruci i gledate ispred sebe. Možete čuti svoje zadovoljne goste kako međusobno razgovaraju, a vi gledate preko svog osvijetljenog bazena prema svjetlima sela i prekrasnom zvjezdanom nebu.
Ako želite saznati više o ovoj prekrasnoj nekretnini sa sobama za goste, ili želite doći i vidjeti ovu nekretninu vlastitim očima, slobodno nas kontaktirajte.


Vlasništvo
Izgrađeno 714 m2
595 m2 stambene površine
5718 m2 okućnice kv
5004 m2 m² okućnice
9 spavaćih soba
8 kupaonica
8 WC-a
Dobro stanje
8 ugradbenih ormara
2 terase
306 m2 terase
Kuhinje sa aparatima
Orijentacija sjeverozapad
2005. godine
Podna keramika
2 kata
Dodatne mogućnosti
2 garaže i vanjska parkirna mjesta
Ostava
Privatni bazen
Grijanje centralno
Gorivo butan
Klima uređaj hladno/toplo
Topla voda centralizirana
Energija vode butan
IBI: 1300 €
Dogovorite termin za pregled ove nekretnine već danas.
Hipotekarni krediti su dostupne rezidentima i nerezidentima uz točno određene.
Kako biste dogovorili pregled ili zatražili dodatne informacije, kontaktirajte nas.

bottom of page