top of page

VILA SA BAZENOM - VERA, CAÑADA ALFEREZ - ALMERIA

Cijena €690.000,00

KARAKTERISTIKE

OPIS NEKRETNINE

Ako tražite mir i tišinu, pet minuta udaljen od Sredozemnog mora s pogledom na planine iza vas, onda ste ovdje pronašli svoj dom iz snova. Ova prekrasna vila čeka na vas u prostranom naselju Vera.

Ova velika vila, sagrađena 2003. godine, nalazi se na parceli od preko 11.000 m2,  a ograđeno dvorište je pretvoreno u pravi raj. Različite razine s kamenim zidovima, kamenjari i mnoge zrele biljke tako tipične za mediteransku klimu daju vrtu vrlo ugodnu atmosferu. U sredini je bazen okružen prostranom terasom na kojoj možete uživati u španjolskom suncu.

Vlasnik ove vile sudjelovao je u dizajnu vile, što se jasno vidi u atraktivnom i praktičnom rasporedu prostorija. Primijetit ćete da se pazilo na svaki detalj. Na primjer, cijela je kuća opremljena podnim sustavom grijanja/hlađenja. Po želji možete regulirati temperaturu kako ljeti tako i zimi.

U vilu možemo ući na prednja vrata, ali prema kazivanju vlasnika, mnogo se češće koristi stražnji ulaz. Prije samog ulaza u kuću nalazi se natkrivena terasa koja gleda na vrt. Ovdje ima dovoljno prostora za lounge garnituru i viši stol s vrtnim stolicama. Uz terasu nalazimo otvoreni prostor gdje se mogu pohraniti bicikli i vrtna oprema ili gdje možete objesiti rublje za sušenje.Sa stražnjeg ulaza ulazimo u prostrani dnevni boravak. Ono što odmah dolazi do izražaja su otvoreni raspored i mnogi veliki prozori koji cjelini daju prozračan izgled. Klizna vrata omogućuju vam da svaku sobu povežete na otvoren način, ali također možete odlučiti zatvoriti sobu kako biste se mogli izolirati.Iz dnevnog boravka klizna vrata vode u modernu kuhinju. Kroz dvostruke prozore pruža se pogled na vrt. Zatim prolazite kroz visoki, središnji hodnik koji povezuje sve prostorije. Zgodan detalj u ovom hodniku je ugradbeni ormar u koji možete jednostavno spremiti pribor za čišćenje ili kapute.U prizemlju su smještene tri prostrane spavaće sobe, a sve se otvaraju na terasu oko kuće kroz francuske prozore. Sobe su smještene tako da se svako jutro možete probuditi uz jutarnje sunce koje obasjava vašu sobu. Spavaće sobe imaju ugradbene ormare. Kupaonice  i WC-i su vrlo prostrane i ukusno uređene, s konotacijom za detalje.Iz hodnika se može popeti na polukat, gdje je opremljena četvrta, vrlo prostrana spavaća soba sa vlastitom kupaonicom. Ova spavaća soba također ima francuske prozore i vlastiti balkon.Ispod vile nalazi se velika garaža koju možete iskoristiti za uređenje jeoš jednog stambenog prostora sa izlazom na vrt.Izgrađenost 208 m2 te 417 m2 stambene površine sa 11737 m2 okućnice,

6 ugradbenih ormara,1 terasa 40 m2, terase.

Kuhinja sa aparatima. Orijentacija jugoistok2003. godine

Podna keramika, 1 garaža/sOstava, Privatni bazen, Grijanje centralno (podno), Gorivo aerotermalno

Topla voda centralizirana,  Energija vode električna

AlarmIBI: 762,51 €

Vera je mali renesansni gradić okružen zidinama smješten u Levanteu u Almeriji, blizu obale, u pokrajini Andaluzija. Vera je lako dostupna s glavne E15 Autovía (autocesta), koja vas vodi do grada Almeria.Moderan i njegovan  - to je bio naš prvi dojam o malom ljetovalištu na jugoistoku Španjolske. U Vera Playi pronaći ćete obnovljene, prekrasne kuće za odmor, obiteljsku atmosferu u mediteranskoj idili pogodnoj za odmor. Prava oaza usred pustinjskog krajolika. Kilometarska pješčana plaža u Vera Playi internacionalno je poznata, a jedna je i od najpoznatijih nudističkih plaža u Španjolskoj, a čak ima i nekoliko nudističkih hotela u kojima se svi ljubitelji besprijekorne preplanulosti osjećaju opušteno kao kod kuće. Samo 8 km zapadno nalazi se "grad majka" malog turističkog naselja,  Vera, koji nudi malo urbane raznolikosti u miru primorskog ljetovališta.Ova vila  je na  prodaju....dogovorite termin za pregled već danas.

Hipoteke su dostupne rezidentima i nerezidentima uz točno određene uvjete.

 

Kako biste dogovorili pregled ili zatražili dodatne informacije, kontaktirajte nas.

 

bottom of page