top of page

KUĆA U NIZU - JACARILLA, ALICANTE

Cijena €114.000,00

KARAKTERISTIKE

OPIS NEKRETNINE

PREKRASNA KUĆA U SRCU JACARILLE, Alicante

 

Kuća se proteže kroz 2 kata, a sastoji se od 3 spavaće sobe, 2 kupaonice, dnevne sobe, kuhinje s natkrivenim parkirnom mjestom. Orijentacija: istok.

Prodaje se djelomično namještena. Zadovoljstvo nam je predstaviti ovu novu ekskluzivnu nekretninu.

Kad uđete kroz vrtna vrata, pred vama se nalazi mali, ali savršeno oblikovan prednji vrt savršen za večeru na otvorenom ili opuštanje. Prostor je jako simpatičan i sadašnji vlasnik je napravio oazu s puno prekrasnog cvijeća. Kroz ulazna vrata se ulazi u hodnik koji ima vrata lijevo u dnevni boravak - blagovaonicu. Ova prostorija je vrlo prostrana i ima poseban kamin. Hodnik vodi do tuš kabine u prizemlju, ormara za skladištenje i odvojene kuhinje solidne veličine. Moderna kuhinja opremljena je svim aparatima i ima vrata koja vode u sunčanu sobu s krovom koji se može uvući dajući mogućnost da bude zatvorena u zimskim mjesecima ili otvorena u ljetnim mjesecima donoseći vrlo ugodan svjež povjetarac. Postoji još jedan vanjski prostor koji vodi do zajedničkog prostora i glavnog ulaza u privatnu garažu. U garažu se može ući i iznutra kroz vrata iz unutarnjeg hodnika. Garaža je savršen prostor za pretvaranje u gostinjski dio za one koji žele imati odvojeni, samostalni smještaj. Na katu ćete pronaći 3 velike dvokrevetne spavaće sobe s ugradbenim ormarima, a glavna spavaća soba ima francuska vrata koja izlaze na balkon, savršeno mjesto za ispijanje jutarnje kave i uživanje u pogledu na prirodu. Na ovom katu je i velika obiteljska kupaonica.

Jacarilla je vrlo tipično španjolsko selo sa svim sadržajima unutar pješačke udaljenosti od nekretnine. Tu je liječnička ordinacija, supermarket, delikatesa, sportski centar i vrlo lijep ljetni bazen. Postoji nekoliko tapas barova i restorana u selu i poznati bar u špilji. https://www.tripadvisor.com/Attraction_Review-g1934184. Postoji tjedna ulična tržnica, kao i autobusna linija do susjednih gradova i obale. Jacarilla je fantastična lokacija savršena za one koji se žele integrirati u španjolski način života. Rijeka Segura udaljena je pješačkom stazom do Orihuele u jednom smjeru i Guardamar del Segura u drugom smjeru. Pejzaž planine i šumarak citrusa koji oduzima dah je zaista nešto posebno. Tu su palača i vrtovi palače za javnost s cvjetnjacima i sjenovitim područjima za sjedenje i opuštanje. Obala je udaljena samo 25 minuta! Kreditiranje je dostupno rezidentima i nešpanjolskim rezidentima, podložno uvjetima. 

 

bottom of page