top of page

STANOVI U IZGRADNJI - CALETA DE VELEZ

Cijena od €178.000,00

KARAKTERISTIKE

OPIS NEKRETNINE

Caleta de Velez, Velez - Malaga

Prodaju se stanovi u izgradnji (off plan) u jedinstvenom stambenom naselju sa svim potrebnim značajkama modernog naselja, što ga čini idealnim mjestom za život.

Naselje se sastoji od 54 kuće s 2 i 3 spavaće sobe, od kojih sve imaju parkirno mjesto i ostavu.

Zajednički prostori nedvojbeno pružaju mnoštvo velikih prednosti koje vaš život čine mnogo lakšim i ugodnijim. Jedinstveno mjesto u kojem možete samo uživati.

Célere Baviera Golf ima ekskluzivni bazen okružen zelenim površinama, teretanu i prostoriju za gurmansko druženje.

Pobrinuli su se za svaki detalj kako bi ovaj kompleks pretvorili u vaš budući dom. Stoga vam nudimo domove koji se ističu izvrsnim dizajnom i svjetlošću.

Položaj i okolica

Célere Baviera Golf dizajniran je za uživanje, a nalazi se u obalnom gradu Vélez-Málaga (Málaga). Nalazi se u jedinstvenom okruženju, u kompleksu Baviera koji graniči s golf klubom Baviera Golf.

U gradu Caleta de Vélez, 500 metara od kompleksa, naći ćete sve vrste sadržaja i usluga koje su dostupne kao što su vrtići, škole, zdravstveni centri, sportski centri, ljekarne ili supermarketi.

Célere Baviera Golf nalazi se na nenadmašnoj lokaciji; nalazi se 30 minuta od zračne luke i ima izravan pristup mediteranskoj autocesti (A-7).

 

bottom of page