VINOGRADARSKA KUĆA 

Cijena €45.000,00

KARAKTERISTIKE

OPIS NEKRETNINE
 

Prodaje se lijepa vinogradarska kuća sa voćnjakom i vinogradom - Novigrad Podravski (Miholjanski Brijeg)
Odlična ponuda!!
Prodaje se potpuno uređena vinogradarska kuća - Novigrad Podravski (Miholjanski Brijeg) ukupne stambene površine 59 m2. Posjedu pripadaju uređeni voćnjak i vinograd u površini od cca. 1638 m2. 
Vinogradarska kuća je potpuno uređena i renovirana 2019. godine, a sastoji se od kuhinje sa blagovaonicom, dnevnog boravka, spavaće sobe i velike kupaonice. Sve prostorije su opremljene novim namještajem, ugradbenim ormarima, novom keramikom u kupaonici, te novim kućanskim aparatima. Kuća se prodaje potpuno namještena. 
Posjed se sastoji od dvije parcele, te je i na drugoj parceli moguća gradnja objekta površine do 35 m2, a svaka parcela ima svoj priključak struje.
U voćnjaku je nasad trešnje, šljive, jabuke, kruške, oraha i breskve. U uređenom i održavanom vinogradu je nasad sorti silvanca, rajnskog rizlinga i direktora (postoji mogućnost održavanja i obrade vinograda u zamjenu za vino). 
Stolarija je drvena, te izmijenjena 2020. godine, ulazna vrata su protuprovalna.  Krovište je izvedeno gredicama i crijepom iznad betonske ploče, te kuća ima i tavan. Uz kuću je drveno spremište. 
Radovi za plinski priključak su u tijeku. 


Dozvole:
- Vlasnički list
- Rješenje o izvedenom stanju 


Priključci:
- Gradska struja
- Septička jama
- Gradski vodovod
- priključak na plinovod je moguć
- bojler za toplu vodu na struju


 Grijanje:
izveden je dimnjak, trenutno je grijanje na električne radijatore
 
Parking:
-Da