top of page

ČETVEROSOBNI STAN U KOPRIVNICI, GORNJI BANOVEC, 2. KAT

Cijena: €280,000.00 / 2,109,660.00 kn

KARAKTERISTIKE

OPIS NEKRETNINE

Prodaje se prostrani moderno opremljen četverosobni stan površine 124 m2 sa dva pripadajuća mjesta u podzemnoj garaži, svaki površine 14 m2. 

Stambena zgrada je novije gradnje, ima lift, locirana je u užem centru grada, nedaleko od srednje i osnovne škole, vrtića, Podravke kao i samog središnjeg gradskog trga. 

Stan se nalazi na 2. katu zgrade, a sastoji se od 3 spavaće sobe, 2 kupaonice (jedna s tuš kabinom, a druga s kadom), dnevnog boravka, blagovaonice i kuhinje, 2 hodnika,  te 2 terase. U naravi su to Riječ je dva stana, jedan površine 63 m2, a drugi  61 m2. Stanovi  su spojeni u jedan te se uz minimalnu investiciju mogu vratiti u prvobitno stanje (u zemljišnoj knjizi upisani kao dva stana). Etažne cjeline imaju potpuno odvojena sva potrošna brojila. 

Postoji mogućnost kupovine stanova zasebno. 

Ukupna stambena površina iznosi 124 m2, a ukupna korisna neto površina stana s pripadajućim garažnim mjestima prema važećim koeficijentima iznosi 138 m2. Podovi u stanu su izvedeni drvenim parketom, laminatom i keramičkim pločicama, stolarija je PVC. Stan je opremljen visokokvalitetnim i funkcionalnim namještajem i uređajima.

Stanu pripadaju dva garažna mjesta u podzemnoj garaži, svaki površine 14 m2. Lift vodi do podzemne garaže. Dvorišni prostor uz stambenu zgradu je zajednički.

 

Cijena: €280.000,00

 

Dozvole:

- Vlasnički list

- Uporabna dozvola

- Energetski certifikat - razdred C

Priključci:

- Gradska struja

- Gradska kanalizacija

- Gradski vodovod

- Gradski plin

Grijanje:

- Centralno grijanje na plin - etažno 

- Klima uređaj

Parking:

- Dva parkirna mjesta u podzemnoj garaži 

 

Za više informacija javite se na 0993775047, 048/650-042 ili na

info@tara-nekretnine.hr

 

Usluga za kupca je besplatna!

bottom of page