top of page

POSLOVNI PROSTOR KOPRIVNICA, ČARDA

€198.000,00 - KORIGIRANA CIJENA!

KARAKTERISTIKE:

OPIS NEKRETNINE

Prodaje se prostrani poslovni prostor u Koprivnici, na Čardi (bivša pizzerija), na vrlo frekventnoj  lokaciji, u blizini studentskog kampusa, benzinske crpke, glavnih prometnica.  
 
Prostor se sastoji od restorana sa šankom, kuhinje (neopremljena), sanitarnog čvora (muškog i ženskog), spremišta i sanitarnog čvora za osoblje. Sveukupna površina poslovnog prostora je 133,24 m2, a pripada mu i vanjski dio terase površine 16,00 m2.
 
Poslovni prostor je pogodan za ugostiteljsku, ali i za bilo koju drugu poslovnu djelatnost (skladište, uredski prostor, prodajni prostor i slično) obzirom da se nalazi na vrlo frekventnoj lokaciji, te je opremljen svom potrebnom infrastrukturom, kao i prostranim prilaznim parkiralištem.
 
Poslovni prostor je u sklopu poslovnog objekta koji se sastoji od ukupno 6 poslovnih jedinica, sa uređenim međuvlasničkim odnosima (pričuva). Opremljen je dijelom alu-PVC stolarijom i kombinacijom drvo-PVC. Objekt je 2010. godine opremljen novim instalacijama vode, struje i plina, a unazad tri godine novim krovištem i kanalizacijom.
Dostupne su sve potrebne instalacije elektro, vodovodna, plinska i kanalizacijska instalacija sa uličnim priključcima, postavljena je  i klima jedinica.
 
Podovi su izvedeni keramičkim pločicama, te je prostor djelomično opremljen za ugostiteljsku djelatnost.
 
Okoliš je dijelom asfaltiran, a dijelom je u zelenoj površini.
 
Cijena: €198.000,00
 
Dozvole:
-Vlasnički list
-Građevinska dozvola
-Uporabna dozvola

Priključci:
- Struja
- Gradski vodovod
- Gradska kanalizacija
- Plin
- Klima
 
Grijanje:
-Centralno na plin (Vaillant)

Parking:
-Više besplatnih parkirnih mjesta u krugu objekta
 
Zamjena:
- Moguća zamjena za stan ili kuću na Lenišću ili na Moru

Za više informacija javite se na 0993775047 ili na
info@tara-nekretnine.hr
 
Usluga za kupca je besplatna!

bottom of page