top of page

POSLOVNI PROSTOR KOPRIVNICA, ČARDA

€230.000,00

KARAKTERISTIKE:

Prodaje se prostrani poslovni prostor u Koprivnici, na Čardi (bivša pizzerija), na vrlo frekventnoj  lokaciji, u blizini studentskog kampusa, benzinske crpke, glavnih prometnica.  

 

Prostor se sastoji od restorana sa šankom, kuhinje (neopremljena), sanitarnog čvora (muškog i ženskog), spremišta i sanitarnog čvora za osoblje. Sveukupna površina poslovnog prostora je 133,24 m2, a pripada mu i vanjski dio terase površine 16,00 m2.

 

Poslovni prostor je pogodan za ugostiteljsku, ali i za bilo koju drugu poslovnu djelatnost (skladište, uredski prostor, prodajni prostor i slično) obzirom da se nalazi na vrlo frekventnoj lokaciji, te je opremljen svom potrebnom infrastrukturom, kao i prostranim prilaznim parkiralištem.

 

Poslovni prostor je u sklopu poslovnog objekta koji se sastoji od ukupno 6 poslovnih jedinica, sa uređenim međuvlasničkim odnosima (pričuva). Opremljen je dijelom alu-PVC stolarijom i kombinacijom drvo-PVC. Objekt je 2010. godine opremljen novim instalacijama vode, struje i plina, a unazad tri godine novim krovištem i kanalizacijom.

Dostupne su sve potrebne instalacije elektro, vodovodna, plinska i kanalizacijska instalacija sa uličnim priključcima, postavljena je  i klima jedinica.

 

Podovi su izvedeni keramičkim pločicama, te je prostor djelomično opremljen za ugostiteljsku djelatnost.

 

Okoliš je dijelom asfaltiran, a dijelom je u zelenoj površini.

 

Cijena: €230.00,00

 

Dozvole:

-Vlasnički list

-Građevinska dozvola

-Uporabna dozvola

Priključci:

- Struja

- Gradski vodovod

- Gradska kanalizacija

- Plin

- Klima

 

Grijanje:

  • Centralno na plin (Vaillant)

 

Parking:

  • Više besplatnih parkirnih mjesta u krugu objekta

 

Za više informacija javite se na 0993775047 ili na info@tara-nekretnine.hr

 

Usluga za kupca je besplatna!

Logo-1.png