top of page

POSLOVNO-PROIZVODNI I SKLADIŠNI PROSTOR, ĐURĐEVAC

Cijena €240.000,00

KARAKTERISTIKE

OPIS NEKRETNINE
 

Prodaju se poslovne zgrade, zemljište, komunalni priključci, okoliš u građevinskom području grada Đurđevca, neposredno uz glavnu cestu na koje je moguć pristup sa javno-prometne površine. 

 

Objekt ima mogućnosti za svaku proizvodno-poslovnu djelatnost, skladišnu djelatnost, urede i slično obzirom da se nalazi u gospodarskoj zoni, u blizini pruge i glavne ceste, te je opremljen svom potrebnom infrastrukturom. 

 

Nekretnina se sastoji od  poslovno-proizvodnog objekta, skladišnog objekta, spremišta i porte. 

 

Poslovno proizvodni objekt je izgrađen 1965. godine, te se sastoji od prizemlja (477,72 m2), I kata (450,95 m2) i II kata (718,28 m2). Katovi su povezani stubištima i teretnim liftom. Temelji objekta su betonski, a podovi izvedeni betonskom pločom sa cementnim glazurama, a završnih obrada prema namjeni (drveni, keramika). Nosivi zidovi su izgrađeni od pune glinene opeke. Krovište je dvostrešno, drveno, dijelom pokriveno valovitim salonitom, a na nižem dijelu glinenim crijepom. 

Dostupne su sve potrebne instalacije elektro, vodovodna, plinska i kanalizacijska instalacija sa uličnim priključcima, postavljen i vanjske klima jedinice. 

 

Skladišni objekt izgrađen je 1967. godine i sastoji se od prizemlja u kojem su 3 skladišne jedinice (skladište I - 194,33 m2, II - 95,65 m2 i III - 95,84 m2). Temelji su betonski, kao i podovi. Zidovi su izvedeni čeličnim stupovima i sponama i punom opekom, a krovište je čelično rešetkasto, pokriveno valovitim salonitom, a izvdenoe su sve potrebne elektroinstalacije, te je objekt u funkciji. Skladišni prostori imaju izlaze na dvije strane.

 

Spremište uz zgradu poslovno proizvodnog objekta tlocrtne površine 27,04 m2 izvedeno je kao samostojeći objekt sa betonskim temeljima i betonskom podnom pločom, konstrukcija je zidana punom glinenom opekom, a krovište je jednostrešno pokriveno valovitim salonitom, vanjska stolarije je metalna, a godina izgradnje je 1967. 

 

Porta tlocrtne površine 6,40 m2 izgrađena je 1965. godine kao samostojeći objekt sa betonskim temeljima i podnom betonskom pločom. Pod je izveden keramičkim pločicama, a konstrukcija zidana punom glineneom opekom, kroviše je drvene konstrukcije, jednostrešan, te pokriven valovitim salonitom, stolarija PVC sa izo staklom. 

 

Okoliš je dijelom asfaltiran, a dijelom je u zelenoj površini, a cijeli posjed nekretnine je ograđen. 

Dozvole:

Vlasnički list

Građevinska dozvola

 

Priključci:

- Struja

- Gradski vodovod 

- Gradska kanalizacija 

- Plin

- vanjske klima jedinice

 

Grijanje:

  • Kotlovnica na plin

 

Parking:

  • Više parkirnih mjesta u krugu objekta

 

bottom of page