top of page

POSLOVNI PROSTOR - ZAGREB

Cijena: € 1.600.000,00

KARAKTERISTIKE

OPIS NEKRETNINE

Predmetna nekretnina izgrađena je 2006. godine i sastoji se od tri podzemna nivoa, gdje su smještene garaže, prizemlja i 9 katova. BCI je poznata poslovna zgrada u Miramarskoj ulici, koja je uglavnom poslovna zona, a nalazi se u centralnom dijelu Zagreba. Zgrada BCI nudi svojim stanarima moderni dizajn poslovnih prostora, urede A klase sa pogledom na Zagreb i planinu Sljeme, sa tehnički potpuno opremljenim, udobnim uredskim prostorijama. Visoka funkcionalnost zgrade uključuje 4 moderna dizala, protupožarni sustav, alarm i video nadzor, Wi-Fi i IT mrežu. Energetski razred: C.

Predmet prodaje je poslovni prostor na 6. katu zgrade, ukupne površine 823,83 m2, koji se sastoji od manjih jedinica – ureda (od 17,9 do 56,00 m2) povezanih hodnikom i opremljenih pomoćnim prostorijama (WC, kuhinja, server soba). Dodatno poslovni prostor uključuje 3 parkirna mjesta na VIP nivou -1 (46,07 m2) kao i dva spremišta u prizemlju zgrade (51,32 m2).

Lokacija zgrade je na 10 minuta hoda do samog centra Zagreba, a također je izvrsna povezanost gradskim prijevozom (brojne tramvajske i autobusne linije), kao i obližnji pristup autocesti te blizina međunarodne zračne luke Zagreb, koja se nalazi na 10 km udaljenosti.

Tip: Uredski objekti

Regija/Grad: Zagreb

Logo-1.jpg
viber.png
whatsapp.png
viber.png

Hvala!Jedan od naših agenata će vam se javiti u najkraćem mogućem roku.

bottom of page