top of page

KUĆA PRIZEMNICA I NOVA ZGRADA, LEGRAD

PRODANO!

KARAKTERISTIKE:

OPIS NEKRETNINE

 

Prodaju se kuća prizemnica i novoizgrađena zgrada u Legradu.

Prizemnica je izgrađena 1983. godine i stambene je površine 90 m2, a nova zgrada 2022. godine površine 96 m2.  Okućnica je površine 2700 m2 (zelena površina, voćnjak, vrt). Kuća ima hodnik, verandu, spavaću sobu, jednu dodatnu sobu, dnevni boravak i kuhinju, kupaonicu, ostavu, te iz prizemlja ide stepenište na gornji kat - potkrovlje koje je u rohbau izvedbi. Uz kuću su dvije terase, izvedena je PVC stolarija sa komarnicima (potpuno novo 07/2022). Nekretnina je potpuno namještena i takva se i prodaje, opremljena je kvalitetnim laminatom i keramičkim poločicama na podovima. Dodatne dvije prostorije izolirane su 4 cm debelim stirodurom, a tavan je izoliran izolacijskom vunom. Nekretnina ima klima uređaj, grijanje u nekretnini je na kalijeve peći, a kupaonica se grije grijalicom na struju. 

Nova zgrada izgrađena je 2022. godine, izvedena je PVC stolarija sa komarnicima, roletama, protuprovalnim vratima, krov je izoliran 20 cm debelom staklenom vunom, zidovi obloženi knaufom, a zgrada je površine 96 m2. Izgrađena je u poslovne svrhe (teretana ili slično), te ima prostor svlačionice i kupaonice. Izvedeni su struja i voda.

Krovište na obje nekretnine izvedeno je kvalitetnim gredama, te izolirano staklenom vunom i prekriveno kvalitetnim crijepom.

Nekretnina je opremljena klima uređajem, a grijanje je pećima na drva - kalijevom peći - kaminom za što je izvedena pripadajuće infrastruktura, dimnjaci. Za toplu vodu koristi se bojler na struju.

Posjed je u potpunosti ograđen.

Nekretnina se prodaje namještena, osim osobnih stvari prodavatelja, a uključujući sušilicu za rublje, perilice, peći, frižider, samohodnu kosilicu, flaksericu, odnosno sav pripadajući alat.

 

Cijena: REZERVIRANO!

 

Dozvole:

- Vlasnički list

- Građevinska dozvola

- Uporabna dozvola

- Energetski certifikat - energetski razred G

 

Priključci:

- Gradska struja

- Septička jama

- Gradski vodovod

 

Grijanje:

​-Kalijeva peć na drva, klima uređaj, grijalica

Parking:

-vanjska parkirna mjesta

 

Za više informacija javite se na 0993775047 ili na

info@tara-nekretnine.hr

 

Usluga za kupca je besplatna!

bottom of page